Indonézia - Bali rejtett kincsei, Indonézia, Bali, 2018-02-19, Program szerint

Indonézia - Bali rejtett kincsei

Indonézia - Bali rejtett kincsei
LM
Időpont:
2018-02-19 – 2018-02-24
Időpont változtatás
Időtartam:6 nap / éj
Közlekedés:egyéni (-)
Ellátás:Program szerint
Utazás száma:58824282
232 500 Ft -tól ( | -0 %)

EZ AZ IDŐPONT MÁR ELKELT

Válassza a következő időpontot itt


Program

Celuk | Ubud | Goa Gajah - Elefánt barlang | Mengwi | Ubud | Bedugul | Munduk | Banjar | Pemuteran | Menjangan-sziget | Lovina | Sangsit | Kintamani | Candidasa | Baliaga | Klungkung | Dél-Bali

1. nap: Barong tánc – Celuk – Helyi piac / Ubud – Neka Múzeum – Goa Gajah Elefánt barlang – Ubud

Az idegenvezetővel való találkozás után egy rövid autóútra indulnak a sziget központjába, ahol megtekinthetik a legendás barong táncosokat. Ezután Celuk településre látogatnak, mely egész Ázsiában híres arany és ezüst portékájáról. A nap további részében megtekinthetik Ubud művészi negyedét, illetve a helyi piacot is. Az idegenvezető segítségével számos információt megtudhatnak az egzotikus fűszerekről, gyümölcsökről stb.  A piacozás után a Neka Múzeumba látogatnak, mely otthont ad számos nemzetközileg elismert festő munkásságainak. Végül a népszerű Goa Gajah Elefánt barlangba látogatnak, mely régen a Brahman papok és aszkéták meditációs helyeként szolgált. Bejelentkezés a hotelbe. (ebéd)

2. nap: Tanah Lot Templom – Mengwi / Pura Taman Ayum – Másfél órás kirándulás Ubud körül

Mai napot a Tanah Lot Templom megtekintésével kezdik, melynek érdekessége, hogy egy sziklára épült a tengerben, még a 17. században, és körülbelül 200 méterre magasodik ki a vízből. Ezután Mengwi idillikus településén lévő szobortemplomot csodálhatják meg, mely a királyi dinasztiát ábrázolja. Később visszaérkezés Ubudba, útközben láthatnak helyi rizsföldeket. Másfél órás kirándulás kezdődik a rizsföldek mentén és Ubud gyönyörű dombos vidékén. A túra során az idegenvezető érdekes információkat oszt meg az itt található trópusi balinéz növényvilágról. Később egy kis pihenő és feltöltődés igazi balinéz kávé és sült banán társaságában, illetve megkóstolhatnak egy tradicionális helyi tortát is. A kirándulás után szabadidő. A szálloda elhelyezkedésének köszönhetően lehetősége van a nap hátralévő részében felfedezni Ubud központját. 

3. nap: Ubud – Bedugul / Pura Ulun Danu Beratan – Munduk / Vízesés – Vihara Buddha / Buddha Templom – Forrásvíz / Banjar – Pemuteran

Reggeli után kijelentkezés az ubudi hotelből. Mai nap Bedugul hegyvidékét járják be, a Batran tónál, mely egy kráter tele vízzel. Itt látható lesz a Pura Ulun Danu Templom is, mely csupán 5 méterre helyezkedik el a parttól, ezzel impozáns látványt nyújtva. Ezután Munduk felé veszik az irányt, egy igazi festői tájra gyönyörű hegyvidék, kávé- és csokoládé ültetvények felé. Itt lehetőség van megcsodálni a vízesést és a buja dzsungelt, a vízesésnél egy kicsit felfrissülhetnek, ha kedvük tartja. Utazás Bali északi partján, majd érkezés Vihara Buddhához, itt megtekinthető a Buddhista kolostor, illetve a meditáció központja is. Rövid megálló Banjarban, a forrásvíznél. Utazás tovább az északi parton, érkezés Pemuteranba, majd bejelentkezés a hotelbe. (reggeli, ebéd)

4. nap: Pemuteran – Menjangan Sziget / sznorkelezés – Pulaki Templom – Lovina

Reggeli után egy gyors kitérő a Labuhan Lalang kikötőbe, majd kb. 20 perces hajóút után érkezés Menjangan szigetre, mely kiválóan alkalmas búvárkodáshoz. Élvezze az érintetlen természet csodáját és az egyedi vízivilág élményét. A kirándulás után lehetőség van felfrissülni a hotelben, majd kijelentkezés, ezután Lovina felé veszik az irányt, ahol megtekinthetik a Pulaki Templomot, mely híres a környéken élő majmokról. Délután bejelentkezés a hotelbe. (reggeli, ebéd)

5. nap: Lovina – Sangsit / Pura Beji – Kintamani / Batur Vulkán – Besakih Templom – Rizsföldek – Candi Dasa

Reggeli után kijelentkezés a hotelből. Sangsit településen testközelből láthatják a mitikus Pura Beji Templomot, folytatva a kirándulást lélegzetelállító kilátásban lesz részük, hegyvidéki útvonal, rizsföldek és ültetvények kísérik útjukat, egészen Kintamani-ig, a Penulisan Vulkán lábáig. A vulkántól varázslatos kilátás nyílik a 12 km átmérőjű kráterre, illetve a 2200 méteres magasságú Batur Vulkánra. A még ma is aktív vulkán beceneve Gunung Lebah. Miután kigyönyörködték magukat kirándulás Bali legnagyobb templomához, a Besakih-hez, a templom 40 toronnyal rendelkezik, illetve gyönyörű kilátást biztosít a vulkánra. Amíg a szálláshelyre érkeznek káprázatos látványban lehet részük a rizsföldek mentén. Szállás Candidasaban. (reggeli, ebéd)

6. nap: Candidasa – Tenganan / Bali őslakos falu – Goa Lawah / Denevérbarlang – Klungkung / Court Hall Kerta Gosa – Dél-Bali

Reggeli után útra kelnek és meglátogatják Baliaga-t, mely az őslakosok faluja. Az érdekesség után egy igazi denevérbarlangba nyerhetnek betekintést, Goa Lawahban. Denevérek százai és egy kis templom is található itt. Az utolsó megálló Klungkung, ahol az egykori királyi bíróság épülete található, a Kerta Gosa. Végül transzfer a hotelbe Dél-Balira. (reggeli, ebéd)

 

Gyermekkedvezmény pótágyon: 


2 éves korig ingyenes,
13 éves korig 50% kedvezmény. 

Várható szállások:


Ubud: Rama Phala **** (2 éj)
Pemuteran: Taman Sari **** (1 éj)
Lovina: The Lovina **** (1 éj)
Candidasa: Candi Beach Resort & Spa **** (1 éj)
Alapar-tartalmazza
a szükséges transzfereket,
az utazást légkondicionált autóbusszal,
a helyi angol/francia/német idegenvezetőt
a szállást 5 éjre 4*-os szállodákban,
5 reggelit, 6 ebédet, egyszeri alkalommal snackeket. 
a hajókirándulást Menjangan Szigetre,
a búvárfelszerelést,
a helyi idegenvezetőt,
a helyi adókat, belépőket. 
Alapar-nem-tartalmazza
a repülőjegyeket,
a repülőtéri illetékeket,
a személyes kiadásokat. 

Választott utazás: Indonézia - Bali rejtett kincsei | Bali | egyéni | Időpont: 2018-02-19 – 2018-02-24 | Program szerint | Módosítás
Az időpont megtelt, a megrendelőlap nem elérhető.

A GPS koordináták nem elérhetőek

UI