Khao Lak Oriental Resort, Thaiföld, Khao Lak, 2018-06-11, Félpanzió

Khao Lak Oriental Resort starstarstar

Khao Lak Oriental Resort
LM
Időpont:
2018-06-11 – 2018-06-19
Időpont változtatás
Időtartam:9 nap
Közlekedés:repülő (Budapest)
Ellátás:Félpanzió
Utazás száma:59953886
150 mTávolság a tengertől
  • Légkondícionáló
  • Kültéri medence
  • WiFi
  • Wellness
247 087 Ft -tól ( | -0 %)
Fekvés
Az üdülőhelyet Nang Thong Beach stradjától csak egy kis kb. 100 m hosszú tengerparti sétány választja el. A közelben több más szálloda, jellegzetes helyi éttermek és kis üzletek találhatóak. Khao Lak központi helye számos vásárlási és szórakozási lehetőséggel 1 km -re, a főutcán fekszik. A tranzit idő Phuket repülőteréről kicsit tovább tart, mint egy óra.
Szállás
A szobák modernek és kényelmesek, orientális thai stílusban épültek. A felszereltségükhöz tartozik egy gyönyörű fa padló, fürdőszoba külön zuhanyzó sarokkal, hajszárító, légkondicionáló, széf, síkképernyős TV, telefon, internet-hozzáférés (ingyenes), minibár, tea és kávéfőző gép, kényelmes ülőhelyek, valamint erkély vagy terasz. A Deluxe szobák az első emeleten találhatóak, közvetlen hozzáférésük van a medencéhez, a földszinten egy terasszal rendelkeznek.
Felszereltség
A központ 2008-ban nyílt sok építészeti részlettel rendelkezik. Az egész üdülőhely nagyon bájos, romantikus, pihentető hangulatot nyújt. A terület, ahol a medencék találhatóak 600 m2-es, pezsgőfürdővel, pool bárral, valamint árnyékolt nyugágyakkal és napernyőkkel rendelkezik. Az étterem ázsiai és nyugati ételeket szervíroz. A szállodában egy ingyenes fitneszközpont található, a tengerparton vízi sportok széles választékát kínálják a helyi vállalkozások.
További részletek
Az árak az árfolyam és a helyek függvényében változhatnak
Az ár tartalmazza
Repülőjegy illetékekkel, szállás, transzfer, ellátás, üdülőhely díj
Az ár nem tartalmazza
Utazási és sztornó biztosítást, szükség esetén vízum díj

Feltöltés...


Választott utazás: Khao Lak Oriental Resort | Khao Lak | repülő | Időpont: 2018-06-11 – 2018-06-19 | Félpanzió | Módosítás

Személyek összetétele
Kalkuláció
Szoba
Pótdíjak, illetékek és egyéb árak
Sztornó biztosítás: 0
Kalkulált részvételi díj: 0
A megrendelő elérhetőségei
Utasok adatai A megrendelő adatai másolása az 1. utashoz
Megszólítás Keresztnév Vezetéknév Születési idő (EEEEHHNN)
 
Megjegyzés:
A Marco Polo Travel Utazási Iroda | U-000506 általános szerződési feltételeit elfogadom. Személyes adataim kezeléséhez az adatvédelmi szabályzat ismeretében hozzájárulok az ajánlatkérés elküldésével. Az adatvédelmi szabályzat itt található.

Az Ajánlatkérés elküldésével pontosítjuk Önnek az árakat és ellenőrizzük a szabad helyeket. Az Ajánlatkérés elküldése után értesíteni fogjuk a szabad helyekről és az irodánk lehetőség szerint (erről minden foglalásnál irodánk tájékoztatást adunk) opciós foglalást készítünk, további információkat nyújtunk Önnek a foglalás menetéről. Fel szeretnénk hívni figyelmét arra, hogy Ön, mint az üdülés megrendelője, egyben az összes lejjebb felsorolt résztvevőnek a képviselője is, mint mifelénk, mint az üdülés szervezője felé. Ezúton felvállalja az üdülés megrendeléséből származó pénzügyi tartozás fedezésének felelősségét. A foglalási lap elküldésével még nem jön létre az utazási szerződés, az csak a foglalásra küldött Foglalási visszaigazolásban leírt feltételek szerint, a részvételi díj előlegének vagy a teljes összegének irodánkhoz történő beérkezése után jön létre. 

A végleges ár a dolgozónk által meg lesz erősítve. A gyermekeknek szóló kedvezmény, a gyermekeknek kínált ár csak a pótágyon megszálló gyermekekre érvényes, azaz két felnőtt és egy gyermek esetén. Ha a szállás formája apartman, stúdió, akkor az egy személynek szánt ár csak  a teljes kapacitás elfoglalásánál érvényes. Ha másként van feltüntetve, akkor ez nem érvényes.

Ha a honlapunkon véghezvisz egy rezerváció kérelmét, leellenőrizzük az aktuális kapacitást, a távozás és érkezés pontos időpontját, az aktuális árat és minden kötelező és nem kötelező illeték árát. Ahogy mindent leellenőriztünk és igazoltunk, azonnal értesítsük önt, megerősítsük a foglalását, és ez után elküldjük a kitöltött utazási szerződést és az iránymutatót, hogy kell mindent elintézni. Az árak, időpontok és kötelező illetékek árának változásának lehetősége fenntartva

 A végleges árat az összes illetékkel beleértve, a távozások és érkezések pontos időpontját természetesen szívesen lekérjük önöknek a kérdéseik alapján. Az ár a repülőjegy és a kötelező illetékek árának változásával módosulhat (repülőtéri és biztonsági illetékek, üzemanyag pótdíj és hasonlók szerint). A pontos időt a légitársaságok általában 5-7 nappal a felszállás előtt pontosítsák. Hamarabb ezt nem tudjuk pontosan meghatározni.

 

 

A szálló ábrázolása a térképen csak informatív jelegű, nem garantált a pontossága.

UI