Repülj és vezess! - Pionírek nyomában San Franciscoból, Egyesült Államok, Nyugati régió - USA, San Francisco, 2018-05-21, Önellátás

Repülj és vezess! - Pionírek nyomában San Franciscoból

Repülj és vezess! - Pionírek nyomában San Franciscoból
LM
Időpont:
2018-05-21 – 2018-06-04
Időpont változtatás
Időtartam:15 nap / éj
Közlekedés:egyéni (-)
Ellátás:Önellátás
Utazás száma:54429138
371 900 Ft -tól ( | -0 %)

EZ AZ IDŐPONT MÁR ELKELT

Válassza a következő időpontot itt


Alapar-tartalmazza
a szállást 2-3 csillagos szállodákban, 14 éjszakára, kétágyas szobában, ellátás nélkül,
az alapkategóriás bérautót 15 napra,
a hasznos információkat tartalmazó welcome hátizsákot az első szálláshelyen,
az angol nyelvű asszisztenciát az út során,
az (angol nyelvű) üdvözlő hívást az első napon.
Alapar-nem-tartalmazza
a kiutazás költségeit,
a személyes kiadásokat,
az ellátást,
az üzemanyag költséget,
a parkolási és útdíjakat.
Program

San Francisco | Monterey | Santa Barbara | Los Angeles | Palm Springs | Phoenix | Sedona | Oak Creek Canyon | Grand Canyon | Las Vegas | Death Valley Nemzeti Park | Yosemite | San Francisco

1. nap: Érkezés

Érkezés San Francisco Nemzetközi Repülőterére, az autó felvétele majd indulás San Franciscoba.

2. nap: San Francisco

Töltsön egy csodálatos napot a város felfedezésével, tekintse meg a leghíresebb látnivalókat mint pl. a Union Square, a Presidio, a Golden Gate Bridge és a Halászok rakpartja, ahonnan egy rövid hajóúttal el lehet jutni a híres Alcatraz szigetre.

3. nap: San Francisco - Monterey/Carmel (kb. 210 km)

A mai napon induljon Castroville-en keresztül Montereybe. Látogassa meg a Cannery Row-t (mely John Steinbeck regényének köszönhetően vált ismertté) és a különleges Carmel falut. Gyönyörködjön a lenyűgöző tengerparti kilátásban a Csendes-óceán mentén, a 17-es úton, majd haladjon tovább éjszakai szállásához.

4. nap: Monterey/Carmel - Pacific Coast Highway - Santa Barbara - Los Angeles (kb. 580 km)

Autózzon a Csendes óceán partja mentén, áthaladva San Simeon és Morro Bay városkáin Santa Barbara-ig. Indulás tovább  Los Angelesbe, majd a szállás elfoglalása.

5. nap: Los Angeles

Töltsön el egy napot Disneylandben, vagy más néven "A legboldogabb helyen a Földön", vagy tegyen egy teljes körű felfedezőutat Los Angelesben beleértve a csodás Santa Monica-t, az  elbűvölő Hollywoodot és az elegáns Beverly Hills-t. Álljon meg a 66-os történelmi útvonal "célvonalánál", ahol megnézheti a híres "Baywatch" kaliforniai mentőtornyot, sétáljon a hírességek sétányán és készítsen egy fotót a híres hollywoodi jelről, vagy látogassa meg az Universal Studios-t, ahol mindent megtudhat a filmkészítés rejtelmeiről.

6. nap: Los Angeles - Palm Springs (kb. 200 km)

Folytassa útját  Palm Springsbe, a szórakoztatóipar csillagainak egyik legkedveltebb városába. Palm Springs golfpályáiról, pálmafáiról és pazar magánlakásairól ismert. Élvezze a sivatagi naplementét a szálloda medencéje mellett.

7. nap: Palm Springs - Phoenix/Scottsdale (kb. 450 km)

Ha kedve tartja látogassa meg Palm Springs exkluzív butikjait és üzleteit mielőtt Scottsdale-be és Phoenix-be utazna. Phoenix az Egyesült Államok egyik leggyorsabban fejlődő városa, ezt elsősorban a száraz éghajlatának és a napsütéses napok számának köszönheti.

8. nap: Phoenix/Scottsdale - Montezuma Castle - Sedona (kb. 208 km)

A mai napon lehetősége van városnézésre, meglátogathatja az ősi sziklaszirteket, ismert néven Montezuma Castle-t. Majd folytassa útját az idilli városba Sedonaba, mely egy vörös homokkövek között elhelyezkedő spirituális városka, kiváló hely a feltöltődéshez.

9. nap: Sedona - Oak Creek Canyon - Grand Canyon (kb. 176 km)

Ma reggel egy rövid autóút vezet az Oak Creek Canyon és a Flagstaff felé, melyek számos Western film helyszínéül szolgálnak. Ezután érkezés a páratlan szépségű Grand Canyonba. Töltse napját a kanyonnál és fedezze fel külön álló déli peremét ahol megcsodálhatja a természet csodálatos munkáját és egy mérföldnyire a perem alatt a hatalmas Colorado-folyót.

10. nap: Grand Canyon - Las Vegas (kb. 470 km)

A mai útvonal Williamsen, Kingmanen keresztül, a 66-os úton folytatódik, a világ egyik legnagyobb ember által létrehozott struktúrájához, az Arizona és Nevada határán fekvő Hoover Damhez. Haladjon tovább Las Vegasba " A világ szórakoztató fővárosába", mely 24 órás szórakoztatóközponttal várja látogatóit.

11. nap: Las Vegas

Töltse a napot a pezsgő Las Vegasban, élvezze a vásárlást, világszínvonalú éttermeket és a szerencsejáték sokaságát.

12. nap: Las Vegas - Halál Völgye (kb. 230 km)

A délelőtti órákban lehetőség van Las Vegas további felfedezésére, délben induljon tovább Amargosa sivatagon keresztül, a Death Valley Nemzeti Parkba. A Zabriskie kilátónál gyönyörködhet a látszólag végtelen, változatlan völgy panorámás kilátásában. Este pedig csodálja meg az égbolt páratlan látványát, mely ezen a területen különleges szépséggel bír.

13. nap: Halál Völgye - Yosemite (kb. 560 km)

 A mai napon a Halál Völgyének pusztaságából kiszakadva autózzon Sierra Nevada hegységein és a Tioga Pass hegyszoroson keresztül az államok egyik leglátványosabb nemzeti parkja, Yosemite felé. A fenyőfák között Yosemite ezüstös zuhatagai és a Bridalveil vízesés látványában gyönyörködhet, valamint El Capitan és Half Dome jég formálta szépségében.

14. nap: Yosemite - San Francisco (kb. 340 km)

Yosemite-ből hajtson nyugat felé és térjen vissza San Franciscoba.

15. nap: San Francisco, hazautazás

Az autó leadása a repülőtéren, majd hazautazás.

Az útvonalak kérés szerint módosíthatók!

 


Választott utazás: Repülj és vezess! - Pionírek nyomában San Franciscoból | San Francisco | egyéni | Időpont: 2018-05-21 – 2018-06-04 | Önellátás | Módosítás
Az időpont megtelt, a megrendelőlap nem elérhető.

A GPS koordináták nem elérhetőek

UI